Kurz „Kuře pokaždé jinak“

doba trvání kurzu min. 3 hodiny

Dělení kuřete

Vykosťování kuřete

Roláda z kuřete

Mini roládky z kuřecích prsou

Parfait z kuřete

Kuřecí vývar

 

Na kurzu se naučíte, jak kompletně zužitkovat kuře, abyste vyhodili do koše jen obal z kuřete.

 

Kurz „Rychlé pohoštění“

doba trvání kurzu min. 4 hodiny

Základní pomazánky z másla, tvarohu, sýru a majonézy

Jednohubky, kanapky a chlebíčky

Studené rolády – sýrové, uzeninové, chlebové

Obložené mísy – ozdobné skládání surovin na mísu nebo talíř

Jednoduché ozdoby ze zeleniny a použitých surovin

 

Na kurzu se naučíte, jak správně a rychle připravit pohoštění nejen pro (ne)zvanou návštěvu.

Rovněž se naučíte, jak krásně nazdobit váš výtvor, aby zaujal nejen chuťově, ale i vzhledově.

 

Kurz „Kouzla z listového těsta“

doba trvání kurzu min. 3 hodiny
 
Rychlé slané pečivo
 
Plněné slané pečivo
 
Slané záviny
 
Sladké záviny
 
Quiche z listového těsta
 
Na kurzu se naučíte zpracovávat listové těsto a připravovat z něj zajímavé pohoštění.

 

Kurz „Studené kuchyně“

doba trvání kurzu dle dohody, minimálně 16 hodin (dva dny), vysoká náročnost na čas

kurz je vhodný pro školy, učiliště a střední školy s vlastními kuchyňkami

 

Základní pomazánky

Jednohubky, kanapky, chlebíčky

Mini sandwiche

Paštiky míchané za studena

Kuřecí galantiny

Dekorované kuře

Obložené mísy

Aspiky

Studené rolády ze sýru, uzeniny a pečiva

 

Na kurzu se naučíte základy studené kuchyně, tak jak se neustále používají v gastronomických provozech.

Na závěr se naučíte, jak své výtvory správně uložit na rautový stůl.