Kurz „Kuře pokaždé jinak“
doba trvání kurzu min. 3 hodiny
Dělení kuřete
Vykosťování kuřete
Roláda z kuřete
Mini roládky z kuřecích prsou
Parfait z kuřete
Kuřecí vývar
Na kurzu se naučíte, jak kompletně zužitkovat kuře, abyste vyhodili do koše jen obal z kuřete.
Kurz „Rychlé pohoštění“
doba trvání kurzu min. 4 hodiny
Základní pomazánky z másla, tvarohu, sýru a majonézy
Jednohubky, kanapky a chlebíčky
Studené rolády – sýrové, uzeninové, chlebové
Obložené mísy – ozdobné skládání surovin na mísu nebo talíř
Jednoduché ozdoby ze zeleniny a použitých surovin
Na kurzu se naučíte, jak správně a rychle připravit pohoštění nejen pro (ne)zvanou návštěvu.
Rovněž se naučíte, jak krásně nazdobit váš výtvor, aby zaujal nejen chuťově, ale i vzhledově.
Kurz „Kouzla z listového těsta“
Kurz „Studené kuchyně“
doba trvání kurzu dle dohody, minimálně 16 hodin (dva dny), vysoká náročnost na čas
kurz je vhodný pro školy, učiliště a střední školy s vlastními kuchyňkami
Základní pomazánky
Jednohubky, kanapky, chlebíčky
Mini sandwiche
Paštiky míchané za studena
Kuřecí galantiny
Dekorované kuře
Obložené mísy
Aspiky
Studené rolády ze sýru, uzeniny a pečiva
Na kurzu se naučíte základy studené kuchyně, tak jak se neustále používají v gastronomických provozech.
Na závěr se naučíte, jak své výtvory správně uložit na rautový stůl.